Fitness producten

Sport-Goods Ankle Strap Fitness

€ 18,15 incl. BTW


Advies nodig? Wij helpen je graag!
info@sport-goods.nl
Direct contact via WhatsApp

Deze enkelbanden zijn ontworpen om je sportprestaties te verbeteren en je op het juiste pad te houden voor een strak onderlichaam. Je kunt ze gebruiken bij elke kabelmachine in de sportschool, en je hoeft je geen zorgen meer te maken over onhygiënische uitleenbanden - die tijd is voorbij!

Extra Comfort met Padding:
Als sportmerk begrijpen we dat je intensief wilt trainen zonder ongemak. Daarom hebben we een extra laag van 5 mm vulling toegevoegd aan de binnenkant van elke enkelband. Zo kun je je concentreren op het behalen van persoonlijke records zonder afleiding door ongemak.

De Ankle Straps van Sport-Goods bieden

  • Dubbele D-Ringen >
  • Belastbaar tot 100 kg
  • Extra Padding
  • Zweetbestendig
  • Duurzaam Neopreen

Ontworpen voor de zwaarste workouts
Bij Sport-Goods streven we naar producten van hoge kwaliteit en een lange levensduur. We hebben gebruik gemaakt van dubbele stalen ringen en een extra sterke klittenbandsluiting. Het Neopreen materiaal zorgt ervoor dat de enkelbanden zweetbestendig zijn, waardoor ze geen zweet opnemen en je geen last hebt van vieze geuren na enkele keren gebruik.

Waarom Ankle Straps?
Professionele sporters zweren bij het trainen met Ankle Straps voor strakke benen en billen. Door de enkelbanden eenvoudig aan een kabelmachine te bevestigen, kun je de weerstand en intensiteit van je oefeningen moeiteloos aanpassen. De combinatie van weerstand en gewicht prikkelt je spieren, waardoor je snel vooruitgang kunt boeken.

en perfecte after-sales service aan voor al onze producten om eventuele fabrikantenfouten te voorkomen.

Welke maat?
Onze Ankle Straps zijn One Size, wat betekent dat iedereen dezelfde enkelbanden kan dragen. Door middel van het klittenband kun je gemakkelijk beslissen hoe strak je de band wilt dragen.

Specificaties:
Geschikt voor Mannen & Vrouwen
Materiaal: Neopreen & Nylon
Maat: One size fits all
Inhoud: 1 Ankle Strap
Sluiting: Klittenband
Kleur: Zwart