Over ons

Wat is Sport-Goods

Welkom bij Sport-Goods, dé bestemming voor sport-, gezondheids- en fysiotherapieproducten. Wij zijn meer dan alleen een merk; we zijn een plek waar je terechtkunt voor een gezonde levensstijl en waar je ondersteuning vindt bij het aanpakken van pijnklachten.

Wat onderscheidt Sport-Goods? Onze toewijding aan jouw succes. We begrijpen dat het niet alleen draait om het aanbieden van hoogwaardige sport- of fysiotherapieartikelen, maar ook om het verstrekken van de kennis en begeleiding die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. Bij Sport-Goods geloven we dat een gezonde levensstijl niet slechts een doel is, maar een reis naar een betere versie van jezelf.

Sluit je daarom aan bij de Sport-Goods gemeenschap en laat ons je ondersteunen op je reis naar een gezonder, actiever en pijnvrij leven.

Reinder

Reinder

Hoi, ik ben Reinder, de oprichter van Sport-Goods! Een sportliefhebber in hart en nieren, geboren en getogen in Groningen. Sport, gezondheid en voeding zijn altijd al de kern van mijn leven geweest. Mijn persoonlijke zoektocht draait om de vraag: "Wat moet je doen om jezelf top te voelen?" En het antwoord is onmiskenbaar: sporten en bewegen.

Mijn sportieve reis begon met voetbal en basketbal in mijn jeugd, waar ik niet alleen energie uit haalde, maar ook genoot van het samenzijn in een team. Gedreven door mijn passie heb ik diverse studies gevolgd in de gezondheidssector, waaronder Sport, Dienstverlening en Veiligheid, Sport, Gezondheid en Management, Fysiotherapie, en ben ik me nu aan het specialiseren tot manueel therapeut. Momenteel werk ik als fysiotherapeut en help ik mensen om pijnvrij te bewegen en/of aan hun gezondheid te werken.

Na verloop van tijd koos ik ervoor te stoppen met groepssporten, vanwege de uitdagingen om het te combineren met mijn drukke leven. Een dilemma dat ik ook herkende bij vrienden en familie. Na een tijdje merkte ik dat er iets ontbrak in mijn leven. Zowel fysiek als mentaal voelde ik me niet op mijn best. Ik begon te experimenteren met sporten die beter pasten in mijn hectische schema en ontdekte zo fitness. Een sport die je overal kunt beoefenen, wanneer je maar wilt, en waarbij je fantastische resultaten kunt behalen. Dankzij fitness vond ik opnieuw balans in mijn leven. Mijn missie is nu om jullie de handvaten en producten aan te bieden die mij hebben geholpen.


 

Hoe werkt het?

 

1. Kies je artikel!

 

 

3. Wij gaan voor je aan de slag, gratis en snel thuis geleverd

Jij krijgt de artikelen gratis bij je thuis geleverd binnen 1 tot 3 werkdagen.

3. Sport waar en wanneer jij wilt en voel je goed!

Met de sportartikelen van Sport-Goods sport jij waar en wanneer jij wilt zodat jij fitter en mentaal sterker wordt.

4. Laat pijn niet jouw gezondheid in de weg zitten!

Heb jij pijnklachten die het sporten in de weg zit, kijk dan op onze pagina voor fysioproducten en mogelijk hebben wij daar de producten die je nodig hebt.

Yes, doe mij maar zo'n box!


Bestel vandaag