Fitness producten

Sport-Goods Hoelahoep

€ 30,25 incl. BTW


Advies nodig? Wij helpen je graag!
info@sport-goods.nl
Direct contact via WhatsApp

Train je hele lichaam met de aanpasbare hoelahoep!

Hoelahoepen is een leuke en effectieve manier om calorieën te verbranden en tegelijkertijd je lichaam te trainen. De hoeveelheid calorieën die je kunt verbranden met hoelahoepen hangt af van verschillende factoren, waaronder je lichaamsgewicht, de intensiteit van de hoelahoepbeweging en de duur van je trainingssessie.

Over het algemeen kan een persoon met een gemiddeld gewicht van ongeveer 70 kilogram in 30 minuten hoelahoepen ongeveer 165-200 calorieën verbranden.

Hoelahoepen is een goede work-out omdat het meerdere voordelen biedt:

  1. Cardiovasculaire Oefening: Hoelahoepen kan je hartslag verhogen en fungeren als een vorm van cardiovasculaire oefening, wat gunstig is voor je hart en algehele conditie.

  2. Kernspierversterking: De beweging van het hoelahoepen vereist een actieve deelname van je buikspieren, rugspieren en heupen, wat kan bijdragen aan het versterken van je kernspieren.

  3. Coördinatie: Hoelahoepen vereist coördinatie tussen je bewegingen, wat goed is voor je motorische vaardigheden.

  4. Plezier: Het is een leuke manier om actief te zijn en kan je helpen gemotiveerd te blijven om regelmatig te bewegen.

Met onze verstelbare hoelahoep kun je al je belangrijke spiergroepen trainen. Deze hoelahoep wordt geleverd met verschillende schakelstukken, waardoor je de hoepel volledig op maat kunt maken. Je klikt de schakelstukken moeiteloos op hun plaats, waardoor de hoepel een omtrek kan hebben variërend van 66 tot 119 centimeter. Bovendien biedt het bijgeleverde gewicht een extra uitdaging voor je trainingssessies.

Je kunt deze hoelahoep stevig om je middel plaatsen, waardoor je in een continue 'flow' kunt trainen zonder onderbrekingen. De hoepel valt namelijk nooit van je heupen op de grond.

Voordelen:

  • Eenvoudig aan te passen met verschillende schakelstukken
  • Combineert fitness met massage
  • Soepele draaibeweging
  • Blijft stevig op je heupen zitten
  • Inclusief gewicht met verstelbaar koord

Klaar om je hele lichaam te trainen en te genieten van de voordelen van onze aanpasbare hoelahoep?