Fitness producten

Sport-Goods Lifting straps

€ 12,10 incl. BTW


Advies nodig? Wij helpen je graag!
info@sport-goods.nl
Direct contact via WhatsApp

Een essentieel accessoire voor elke serieuze krachtsporter.

Deze krachtige en duurzame strap is ontworpen om je training naar een hoger niveau te tillen, letterlijk! Met een lengte van 59 cm, een breedte van 3.80 cm en een hoogte van 0.50 cm, biedt dit zwarte juweeltje de perfecte ondersteuning voor je zwaarste lifts.

Voordelen van onze Lifting Strap:

  1. Optimale Grip: Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt de Lifting Strap een stevige grip op de halter, halterschijven of andere gewichten. Dit zorgt voor meer stabiliteit en vermindert de kans op onbedoeld verlies van grip tijdens intensieve oefeningen.

  2. Veiligheid voorop: Versterk je grip en verminder de druk op je handen en polsen, wat resulteert in minder kans op letsel. De Lifting Strap zorgt voor een veilige en gecontroleerde uitvoering van je lifts, waardoor je je kunt concentreren op het maximaliseren van je kracht en spierontwikkeling.

  3. Comfortabel en Duurzaam: Het gebruik van hoogwaardig katoen garandeert niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook duurzaamheid voor langdurig gebruik. Onze Lifting Strap is bestand tegen intensieve trainingssessies en gaat de strijd aan met de zwaarste gewichten.

  4. Veelzijdigheid: Of je nu bezig bent met deadlifts, rows of andere trek- en tiloefeningen, deze Lifting Strap past zich aan jouw behoeften aan. Een onmisbaar hulpmiddel voor serieuze krachtsporters die hun grenzen willen verleggen.

  5. Compact en Draagbaar: Met afmetingen van 59 cm x 3.80 cm x 0.50 cm is deze Lifting Strap compact en gemakkelijk mee te nemen in je sporttas. Een handig accessoire dat altijd klaar is om je te ondersteunen bij je volgende workout.

Investeer in je krachttraining en haal het maximale uit elke lift met onze Lifting Strap. Verhoog je prestaties, verbeter je grip en bereik nieuwe hoogten in je fitnessreis. Bestel nu en til je training naar een hoger niveau!