Fitness producten

Sport-Goods Resistance bands

€ 34,99 incl. BTW


Advies nodig? Wij helpen je graag!
info@sport-goods.nl
Direct contact via WhatsApp
Met onze deze weerstandsbanden kun jij een breed scala aan oefeningen uitvoeren. Werk aan één spiergroep of of train meerdere spiergroepen tegelijk.
 
Bij deze weerstandsbanden leveren wij een deuranker, handvatten en enkelriemen mee. Hierdoor kan jij deze weerstandsbanden overal en waar en wanneer jij wil bevestigen. Met behulp van de handvaten en of enkelriemen kan jij elk lichaamsdeel trainen. Door de diverse mogelijkheden van deze weerstandsbanden ben jij altijd verzekerd van een goede work-out! 
 
Het materiaal
Deze banden zijn gemaakt van elastiek. Dit zorgt ervoor dat er constant weerstand is tijdens de oefening. Ze helpen de spieren te activeren en te versterken terwijl de banden onderweg kracht opbouwen. Net als dumbbells, kettlebells of andere losse gewichten, bieden weerstandsbanden een eenvoudige maar effectieve manier om te trainen vanuit het comfort van van jouw huis. Mocht je toch liever buiten willen sporten is het ook mogelijk om deze buiten te bevestigen.
 
De banden kunnen gemakkelijk worden opgerold, zijn licht van gewicht en makkelijk opbergbaar in het meegeleverde tasje. Zo kun je banden makkelijk mee op reis nemen of opbergen.
 
Weerstand
De set bevat 5 banden met verschillende weerstanden, waarmee je kunt wisselen om het gewenste gewichtsniveau te krijgen. Je kunt een gewicht aanpassen tussen 4,5 kg (10lb) tot 45 kg (100lbs). Hierdoor zijn de banden geschikt voor zowel beginnende evenals ervaren sporters.