Fysiotherapie producten

Sport-Goods Tenniselleboog Brace

€ 12,10 incl. BTW

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen De brace is verstelbaar Het materiaal is ademend en zit comfortabel Makkelijk schoon te maken

Advies nodig? Wij helpen je graag!
info@sport-goods.nl
Direct contact via WhatsApp

Heb jij last van een tenniselleboog, artrose of reuma? Dan is de tenniselleboog brace van Sport-Goods het product voor jou! Deze brace biedt ondersteuning aan je elleboog en arm en vermindert de pijn van een tennisarm. Het is gemaakt van zachte en ademende stof voor maximaal comfort.

  • De tenniselleboog brace van Sport-Goods is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Het product biedt verlichting bij tenniselleboogklachten.
  • De brace is verstelbaar en past daardoor perfect om elke arm.
  • De brace kan zowel links als rechts gedragen worden.
  • Het materiaal is ademend en zit comfortabel tijdens het dragen.
  • Gemaakt van duurzaam materiaal en gaat daardoor lang mee.
  • Makkelijk schoon te maken en onderhouden.

Verlicht pijn bij Tenniselleboog

De Tenniselleboog Brace van Sport-Goods is ontworpen om pijn te verlichten bij tennisarm en artrose. De brace zorgt voor ondersteuning en verbetert de bloedsomloop in de arm. Zo kun jij zonder pijn sporten en bewegen!

Comfortabele Arm Brace

De Brace Elleboog van Sport-Goods is gemaakt van zacht en ademend materiaal. Dit zorgt voor extra comfort en voorkomt dat de brace gaat irriteren. Hierdoor kun je de brace zonder problemen lange tijd dragen, bijvoorbeeld tijdens het sporten of werken.

Effectieve ondersteuning bij Reuma

Heb je last van reuma in je arm en zoek je naar verlichting? De Tennisarm Brace van Sport-Goods is dan de oplossing voor jou. De brace biedt effectieve ondersteuning en vermindert de pijn. Zo kun je ook met reuma weer genieten van het sporten en bewegen!

Wassen

De brace kan gewassen worden op 30 graden in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter en laat de brace vervolgens aan de lucht drogen. Let op: niet in de droger doen.