Nieuws

Oh nee! Gaan die sportscholen nu weer dicht?

Datum: 15-12-2020

"Ik had echt gehoopt dat deze onzekere en bijzondere periode snel voorbij zou zijn. Wachten in de rij bij de supermarkt en mondkapjes in het openbaar vervoer is iets waar ik liever niet graag aan gewend raak. Maar helaas... de regels zijn weer aangescherpt. Het virus is nog niet onder controle en het aantal besmettingen is weer aan het stijgen."

Verhoog je weerstand

Dat je voldoende moet bewegen om fit en gezond te blijven wisten we natuurlijk al. Maar sporten verbetert onze natuurlijke weerstand en dat is op dit moment de enige afweer die jij zelf kan creëren tegen corona. Want als we de nieuwsberichten moeten geloven duurt het nog wel even voordat wij af zijn van dit virus.

En in tijden van het coronavirus komt bewegen en sporten erg onder druk te staan. Want blijft jouw sportschool überhaupt wel open? Helaas zijn de sportscholen op dit moment weer verplicht gesloten. Terwijl het juist nu zo belangrijk om te blijven bewegen. 

Nu het coronavirus Nederland weer in zijn greep heeft, kiezen veel mensen ervoor om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar zoals we eerder hebben benoemd is het belangrijk om in beweging te blijven om je weerstand hoog te houden. Een rondje hardlopen kan gelukkig nog wel, maar dit is een conditionele training. Het aanschaffen van fitnessapparatuur is vaak erg duur en vaak nemen ze ook veel ruimte is. Wat zou een andere oplossing zijn? Precies, thuis of buiten gaan sporten met de sport box!

Kom van de bank en ga thuis sporten

Door thuis te gaan sporten met de sport box zorg jij, ook met het coronavirus in ons midden, voor genoeg beweging en kun jij op een veilige en hygiënische manier in beweging blijven. Heb je net dat extra zetje in je rug nodig om te gaan sporten of weet je niet welke oefeningen je moet doen?

Met sport-goods heb jij alle tools in handen om fysiek en mentaal sterker te worden. In de sport box zitten alle materialen om een full-body workout uit te voeren waar en wanneer jij wil. Gecombineerd met de op maat gemaakte trainingsschema's heb jij gegarandeerd een goede workout. 

Yes, ik wil zo'n box