Bestellen

Sportboxen en trainingsschema's

Vanwege extreme drukte zijn onze sportboxen momenteel niet verkrijgbaar. Hou onze pagina goed in de gaten, want we verwachten dat we deze binnnenkort weer kunnen aanbieden.

Bestel vandaag nog de sportbox die het best bij jouw levensstijl past. Om te kunnen sporten waar en waar jij maar wilt, ontvang je ook een handige en fijne sporttas die wordt meegeleverd in beide boxen. Elk trainingschema hebben wij ingedeeld op 3 niveaus. Bij aanschaf van een sportbox ontvang jij een fullbody trainingsschema voor een maand. Wil je meerdere trainingsschema's ontvangen? Dan kun je hier na de eerste gratis maand een abonnement voor afsluiten voor € 4,99 per maand. 

Thuis sporten

Kies voor Thuis Sporten als je van plan bent om binnen te sporten en je het meest complete pakket wil hebben. Met deze sportbox kan jij de meeste oefeningen en variaties uitvoeren in combinatie met onze trainingsschema's.

Buiten sporten

Kies voor Buiten Sporten als je veel onderweg bent, vaak op vakantie gaat, graag buiten sport en/of altijd wilt kunnen sporten waar en wanneer jij wilt. 


Waarom deze materialen?

Met de box van Sport-Goods heb jij alle tools in handen om fysiek en mentaal sterker te worden. In de sportbox zitten alle materialen om een full-body workout uit te voeren waar en wanneer jij wilt. De materialen in de sportbox zijn speciaal uitgekozen op kwaliteit en diversiteit van oefeningen die kunnen worden uitgevoerd. Neem als voorbeeld de TRX, waarbij je oefeningen voor zowel je rug, benen als borst kunt doen. Of de push up stands waarbij je, je borst kan trainen maar ook met variaties je triceps of zelfs je buikspieren. In combinatie met onze op maat gemaakte trainingsschema's kom jij erachter welke mogelijkheden er allemaal zijn!